Sligro koopt kerstcadeaubedrijf Tintelingen

© ANP

Groothandels- en supermarktconcern Sligro neemt kerstcadeaubedrijf Tintelingen over. Die onderneming regelt voor werkgevers het geven van kerstgeschenken aan het personeel. Tintelingen verrast de ontvangende medewerkers dan met cheques, die ze kunnen inwisselen voor een echt cadeau.

ANP

Sligro behoort al tot de grootste kerstpakkettenleveranciers van Nederland. Het concern zet vooral in op traditionele kerstpakketten en werkt op bescheiden schaal met partners, via zogeheten onlinekeuzegeschenken. Door de overname van Tintelingen krijgt Sligro in beide marktsegmenten een toonaangevende positie.

Er is geen overnamesom bekendgemaakt. Het in 2003 gestarte Tintelingen was vorig jaar goed voor een omzet van 8 miljoen euro. Er werden daarbij ruim 250.000 cadeaus verzorgd. Voor het lopende kerstseizoen wordt een significante groei verwacht.

De deal wordt naar verwachting in juni volgend jaar afgerond.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee