Tweede dode door schietpartij

Print
Tweede dode door schietpartij

Afbeelding: AD

De schietpartij aan de Branding in Hellevoetsluis van gisteravond heeft een tweede leven geëist. Het slachtoffer dat zwaargewond in het ziekenhuis was beland, is ook overleden, meldt de politie. Het gaat om een 25-jarige man.

Door de schietpartij viel gisteren al een dode. Toen overleed een 29-jarige man in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie heeft nog niemand aangehouden.

De slachtoffers werden rond zes uur op straat neergeschoten. Volgens getuigen waren ze uit een woning gekomen waar, naar later bleek, nog zo'n vijftien personen waren. De twee mannen zetten het op een rennen toen het vuur op hen werd geopend.

Doorzoekingen
De neergeschoten mannen werden op straat gereanimeerd door de hulpdiensten en daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een groot deel van de weg werd afgezet voor sporenonderzoek. Her en der werden op het asfalt kogelhulzen gevonden.

Later op de avond werden in twee woningen doorzoekingen gedaan. Over de toedracht tastte de politie gisteravond nog in het duister.  

Het lijkt erop dat de twee slachtoffers nietsvermoedend de woning uitkwamen, waarna het vuur op hen werd geopend. Want binnen was het één en al gezelligheid. Daar kwam even na zes uur abrupt een wreed einde aan.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →