Zo ziet nieuw resort met 250 vakantievilla’s net over de grens eruit

Een half jaar na het samenwerkingsakkoord tussen de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en Pierre & Vacances Center Parcs, zijn de conceptplannen klaar van het nieuwe vakantieresort op Terhills in Dilsen-Stokkem (Belgisch-Limburg).
Print

Het Terhills-resort krijgt 250 vakantievilla’s langs de grote grindplas en een nieuw aan te leggen bosrivier met 7 hectare wateroppervlakte. Rust, ontspanning en contact met de natuur staan centraal in het project. De gasten zullen maximaal gebruik maken van milieuvriendelijke vervoermiddelen als elektrische fietsen, bootjes (elke villa krijgt een aanlegsteiger) en golfkarretjes. Het ontwerp voorziet verder in een Country Club, een Grand Café & Restaurant en een Aqua Lagoon. Het resort moet eind 2019 openen en vergt een investering van circa 75 miljoen euro.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen