Zo ziet nieuw resort met 250 vakantievilla’s net over de grens eruit

© Made in Limburg

© Made in Limburg

© Made in Limburg

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Een half jaar na het samenwerkingsakkoord tussen de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en Pierre & Vacances Center Parcs, zijn de conceptplannen klaar van het nieuwe vakantieresort op Terhills in Dilsen-Stokkem (Belgisch-Limburg).

WijLimburg

Het Terhills-resort krijgt 250 vakantievilla’s langs de grote grindplas en een nieuw aan te leggen bosrivier met 7 hectare wateroppervlakte. Rust, ontspanning en contact met de natuur staan centraal in het project. De gasten zullen maximaal gebruik maken van milieuvriendelijke vervoermiddelen als elektrische fietsen, bootjes (elke villa krijgt een aanlegsteiger) en golfkarretjes. Het ontwerp voorziet verder in een Country Club, een Grand Café & Restaurant en een Aqua Lagoon. Het resort moet eind 2019 openen en vergt een investering van circa 75 miljoen euro.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee