Oliebollentest De Limburger: Wie verdient de gouden bol?

© DL

Te vet? Te weinig krenten? Of is het juist een hemelse oliebol die smelt op de tong? Traditiegetrouw laat culinair journalist Ray Simoen van De Limburger eind december keurmeesters en kenners van bakkerslekkernijen oliebollen testen op kleur, geur, smaak en textuur.

De Limburger

Welke van de ruim dertig Limburgse inzendingen verdient een ereplek in de top drie, wie verdient de spreekwoordelijke ‘gouden bol’ en daarmee de eeuwige roem. En welke bakker kan nog beter een jaartje schaven aan het eindresultaat? U leest het vrijdag 30 december in De Limburger.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee