PostcodeKanjer van 49,9 miljoen valt in Den Haag

Print
PostcodeKanjer van 49,9 miljoen valt in Den Haag

Presentatrice Caroline Tensen feliciteert een deelneemster Afbeelding: ANP

Het jaar is goed begonnen voor een groot aantal bewoners van een flat in Den Haag. De PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro is op hun postcode 2555 VX in de Donker Curtiusstraat gevallen.

In totaal mochten de bewoners van de flat aan de Donker Curtiusstraat 24,95 miljoen euro met elkaar verdelen. De andere helft gaat naar buurtgenoten uit postcodegebied 2555.

In 2009 viel de PostcodeKanjer op nieuwjaarsdag ook al in Den Haag. De winnaars uit postcode 2593 ZN en de deelnemers uit de bijbehorende wijk mochten toen 27,9 miljoen euro verdelen.

Veel meespelende bewoners van de flat kregen een cheque van 473.306 euro in de hand. ,,Ik ga een kinderboerderijtje beginnen, dat ga ik nu écht doen'', zegt één van de winnende Hagenaars.

Eric, een andere winnaar, is in één klap 946.612 euro rijker. ,,Ongelooflijk! Je verwacht het nooit, al hoop je het natuurlijk wel. Een beter begin van dit jaar kan niet. Ik heb een eigen schoonmaakbedrijf. Het geld ga ik daarin investeren.''

Ruud is één van de grootste bofkonten: hij won 4.733.062 euro. ,,Geweldig! Ik zit hier op de bank met mijn zoons en zit helemaal te trillen. Fantastisch dat ik dit moment met hen kan delen. Na de scheiding heb ik mijn zoons alleen opgevoed. We gaan ontzettend genieten van deze prijs!''