Internet lacht om uitschuivers van mascotte op ijsbaan

Print
Mascotte zijn van een autodealer is soms geen pretje. En al zeker niet wanneer je met een groot kostuum een ijsbaan moet betreden voor de opnames van een reclamespot. Deze ‘ijsbeer’ van autodealer White Bear Mitsubishi kreeg de uitdaging voor de kiezen, en dat had enkele hilarische toestanden tot gevolg.

De beelden zijn afkomstig uit een blooper-reeks die het bedrijf uit Minnesota vorige maand op Facebook postte. Al meer dan twee miljoen mensen zagen intussen de video, en dat heeft vooral te maken met de ‘ijsbeer’. De mascotte van de autodealer heeft namelijk zo veel moeite met het ijs dat een resem uitschuivers onvermijdelijk was, tot hilariteit van zowel zijn collega’s als talloze kijkers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen