Aangereden agent Mario overleden

Print
Aangereden agent Mario overleden

De agent werd aangereden op het Kaapseplein in Den Haag. Afbeelding: AD/Regio 15

Politieagent Mario uit Boskoop, die tijdens oudejaarsnacht werd aangereden op het Kaapseplein in Den Haag, is maandagavond overleden. Dat meldt de politie Den Haag.

De 36-jarige Mario liep door het ongeluk zeer ernstig hersenletsel op en lag sinds het ongeval in coma op de intensive care. Politiechef Paul van Musscher reageert aangeslagen, aldus een verklaring op Facebook:

,,Het grijpt de hele eenheid enorm aan wanneer een collega door een tragisch ongeval uit het leven wordt gerukt. Ik deel het gevoel van machteloosheid en verdriet met mijn mensen, die diep zijn geraakt door het verlies van hun collega. In Mario verliezen we een geliefd collega, een bevlogen politieman met passie voor het vak en voor de politie als organisatie. Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en collega's van Mario."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →