Nederlander doodgeschoten in restaurant Mexico

De voorkant van het restaurant in Zapopan.

De voorkant van het restaurant in Zapopan.© AD/Informador

In de Mexicaanse stad Zapopan is een Nederlandse man doodgeschoten in een restaurant. Een familielid van het slachtoffer bevestigt dat.

AD

Het gaat om de Nederlandse zakenman en dj Andres Reijgersberg uit Kwintsheul (Zuid-Holland). Hij zat in het restaurant te eten toen vier gewapende mannen binnenvielen en het vuur openden. Een andere bezoeker raakte zwaargewond bij de schietpartij.Het incident gebeurde gisteren rond 18.30 uur plaatselijke tijd in een Braziliaans restaurant in Zapopan, een stad in het zuidwesten van Mexico. De politie onderzoekt de zaak. De daders zouden op de vlucht zijn geslagen en zijn nog altijd spoorloos.Reijgersberg verhuisde in 2010 naar Mexico waar hij zich richtte op het verhandelen van groenten en fruit vanuit Mexico naar de Verenigde Staten en Europa. Ook trad hij regelmatig op als dj.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee