Doorgestoken kaart: RTL stopt met Rambam

Print
Doorgestoken kaart: RTL stopt met Rambam

Afbeelding: RTL

Het tv-programma De Succesfactor, dat wordt gepresenteerd door onder anderen Bert Kuizenga, is per direct van de buis gehaald door RTL. Rondom de show ontstond ophef naar aanleiding van een aflevering van het VARA-programma Rambam.

In Rambam is donderdagavond te zien dat de Succes Awards, die aan De Succesfactor zijn gekoppeld, doorgestoken kaart zijn. De makers van het VARA-programma wonnen een van de awards met een fictief uitzendbureau. 

,,Wij hebben de uitzending van Rambam inmiddels kunnen bekijken; dit is een zeer ernstige zaak", liet RTL weten aan Rambam. ,,Wij hebben dit verder onderzocht en naar aanleiding van onze bevindingen zijn wij genoodzaakt per direct het betreffende programma, dat wordt uitgezonden op RTL 7 via ingekochte zendtijd, niet meer uit te zenden."

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen