Wapens en munitie gevonden bij man die vrouw in tuin begroef

Print
Wapens en munitie gevonden bij man die vrouw in tuin begroef

Afbeelding: AD

Oprollen van ‘Parkstadbende’ leidt tot wapenvondst op terrein van Frenk W. De Brunssumer was vorig jaar nog landelijk nieuws nadat hij zijn echtgenote in zijn achtertuin had begraven.

Het aantal arrestaties in verband met het oprollen van de Parkstadbende zal de komende week toenemen. Dat zei burgemeester Luc Winants gisteren, nadat bekend was geworden dat woensdag in de afgelegen en doodlopende Slesingerstraat in Brunssum wapens en munitie zijn gevonden op het terrein van de houtzagerij van Frenk W. 

W. kreeg vorig jaar landelijke bekendheid toen hij zijn overleden vrouw in zijn tuin had begraven en de gemeente dat aanvankelijk niet toestond. Uiteindelijk besloot de gemeenteraad in oktober dat het graf mocht blijven. 

De advocaat van W., Theo Boumans, acht het niet in het belang van zijn cliënt om een toelichting te geven op de wapenvondst. De politie heeft W., die eind vorig jaar in het ziekenhuis werd opgenomen en ernstig ziek is, niet aangehouden. 
 

 

Lees het complete artikel in de krant van vandaag.

Al abonnee? klik hier om naar de digitale krant te gaan.

Nog geen abonnee en verder lezen?
Probeer de digitale krant dan 4 weken gratis!

Probeer nu

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen