Flikken Maastricht in de achtervolging op The Voice

Print
Flikken Maastricht in de achtervolging op The Voice

Flikken Maastricht, Victor Reinier en Angela Schijf. Afbeelding: AD

Hoewel Flikken Maastricht recht tegenover The Voice of Holland wordt uitgezonden, weet de politieserie mooie kijkcijfers te noteren. Naar de aflevering van gisteravond keken ruim 1,9 miljoen kijkers en stond op plek 4 van meest bekeken uitzendingen van de reeks ooit.

Met de mooie cijfers nestelt Flikken Maastricht zich in de top van de kijkcijferlijst. Aan The Voice of Holland kan het nog niet tippen. Ruim 2,2 miljoen kijkers zagen vrijdagavond hoe Pleun de hoogste score haalde en daarmee topfavoriet Dwight Dissels overtrof. Toch zit de talentenjacht in een dipje sinds de terugkeer van rechercheurs Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) op NPO1.

Afgelopen week werd zelfs de laagste score van dit seizoen genoteerd met 2,1 miljoen kijkers. Dit terwijl de talentenjacht bij de Blind Auditions bijna 3 miljoen belangstellenden wist te boeien. Echter scoren de auditierondes van The Voice of Holland altijd beter dan de overige uitzendingen.

Op de eerste plek in de kijkcijferlijst stond vrijdagavond een andere titel dan de twee kijkcijferkanonnen. Het Achtuurjournaal op NPO1 bereikte 2,4 miljoen kijkers en was daarmee het meest bekeken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →