Peter Jan maakt pijnlijke val na watergevecht met Virginia

Print
Een klusje in de tuin is voor voormalig presentator en inmiddels reallifesoap-ster Peter Jan Rens niet best afgelopen. De 66-jarige Peter Jan gleed, nadat hij hulp kreeg van zijn verloofde Virginia van Eck (23), pardoes uit over de gladde tuinbestrating. ,,Auw! Aaa-aaah'', kreunde 'Meneer Kaktus', zo is te zien in een video die is vrijgegeven aan het AD.

Het fragment - waarin Virginia aan de gang gaat met een tuinslang en haar Peter Jan natspuit, waarna hij ten val komt in een plas - is onderdeel van de reallifesoap Doen ze 't of doen ze 't niet, die sinds drie weken wordt uitgezonden op RTL5. 

De twee wonen, samen met dochter Djelisa (2), tijdelijk in de woning van Virginia's vader.

In de realityreeks is ook te zien hoe het veelbesproken stel voorbereidingen treft voor hun huwelijk op het Spaanse eiland Tenerife. De bruiloft wordt daar vandaag in kleine kring gevierd op een geheime locatie.

Uit een eerder huwelijk heeft Peter Jan een volwassen dochter. Virginia werd op haar veertiende al moeder, van een jongen. Of de kinderen bij de ceremonie aanwezig zijn, is niet bekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →