Staatssecretaris Klaas Dijkhoff 'slimste mens'

Print
Staatssecretaris Klaas Dijkhoff 'slimste mens'

Afbeelding: -

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff mag zich dit seizoen de 'slimste mens' noemen. De staatssecretaris van Veiligheid en Justitie won vrijdagavond de finale van de NPO-kennisquiz. Hij is de eerste politicus die de quiz wint.

Dijkhoff versloeg culinair journaliste Hiske Versprille in een direct duel. Cabaretier Stefano Keizers viel eerder in de aflevering al af.

Het programma wordt gepresenteerd door Philip Freriks; Maarten van Rossem is jurylid. In elke aflevering strijden drie 'bekende' Nederlanders tegen elkaar.

Dijkhoff reageerde na afloop via Twitter net zo gevat als hij vaak in het programma was: 'Zo, dat was elf keer spanning en lol bij #DeSlimste Dank voor jullie steun en felicitaties. En ja, winnen is leuk'. In de tweet zit een filmpje van een man die een vreugdedansje maakt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →