Video: de genante openingsdans van Trump

© youtube

Het nieuwe presidentiële paar is bezig met een rondgang langs drie inauguratiefeesten. Op het eerste feest na de inhuldiging van Donald Trump als 45ste president, het Liberty Ball, danste het presidentiële paar op het nummer My Way, dat wereldfaam kreeg door de uitvoering van Frank Sinatra in 1969. 'We did it', zei Trump tegen het publiek.

AD

Hij opende het bal met zijn vrouw Melania, korte tijd later gevolgd door de vicepresident Mike Pence met zijn vrouw en Karen en de kinderen van beide stellen. Daarbij zong hij uit volle borst mee met het 'I did it my way'.Op het tweede inauguratiefeest, het Armed Forces Ball, vroeg Trump aan het publiek of hij zou moeten doorgaan met zijn veelbesproken twitterberichten. Op het instemmende gejoel van het publiek zei Trump: 'Het is een fantastische manier om de oneerlijke pers te omzeilen.'

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee