Man (41) verwondt dochter en pleegt vervolgens zelfmoord

Print
Man (41) verwondt dochter en pleegt vervolgens zelfmoord

Afbeelding: ANP

Een 41-jarige man heeft vandaag in een woning in het Noord-Hollandse Halfweg zijn minderjarige dochter ernstig verwond en daarna zichzelf van het leven beroofd. Dat meldt de politie.

De aard van de verwondingen is nog niet bekend, maar omstanders spraken tegen het Haarlems Dagblad over een 'hevig bloedend kind'. De dochter is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Haar moeder is bij haar. 

Een politiewoordvoerder wilde nog niet zeggen hoe oud de dochter is, maar wel dat het om een minderjarig meisje gaat. Het incident vond plaats in een woning aan de Beatrixstraat. De politie meldde aanvankelijk bezig te zijn met een geweldsincident in een woning in Halfweg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen