VVV beslist topper tegen MVV in extremis

VVV heeft in de topper tegen MVV zondagmiddag bijzonder goede zaken gedaan. In de blessuretijd bezorgde Ralf Seuntjens VVV de drie punten.

Tim Geurts

Voor rust leek het erop dat VVV een makkelijk middag ging beleven. Vanaf het eerste fluitsignaal was VVV de bovenliggende partij en de 1-0 kon dan ook niet uitblijven.Voorsprong Het was uiteindelijk Jonathan Opoku die het krachtsverschil na ruim een kwartier ook omzette in een voorsprong. Op aangeven van Ralf Seuntjens schoot de middenvelder VVV op 1-0. Ook in het vervolg van de eerste helft bleef VVV duidelijk de betere al leverde dat geen hele grote kansen op.Na rust was alles anders. MVV was beter en kreeg ook kansen. Dat resulteerde na tien minuten in de gelijkmaker van Ricardo Ippel. In het vervolg kreeg MVV kansen op meer, maar het was Delany van Crooy die een voorsprong voor de gasten voorkwam.In de blessuretijd sloeg VVV alsnog toe. Een schot van Opoku werd nog geblokt, maar in de rebound schoot Seuntjes de winnende alsnog binnen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee