Lubach scoort over hele wereld met Trump-filmpje

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een item uit het televisieprogramma Zondag met Lubach van afgelopen zondag gaat razendsnel de wereld over. Een filmpje waarin Nederland geïntroduceerd wordt bij de Amerikaanse president Donald Trump in diens eigen woorden is een hit op internet en is al miljoenen keren bekeken.

AD

De teller op de officiële Facebookpagina van Zondag met Lubach staat al op 20 miljoen, terwijl op YouTube inmiddels meer dan een miljoen mensen keken. Vermoedelijk ligt het daadwerkelijke aantal nog vele malen hoger. Diverse media in landen als Amerika, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Italië hebben op internet artikelen aan het item gewijd.De aandacht doet denken aan de montage van LuckyTV, waarin het leek alsof Trump en Hillary Clinton een duet zongen uit de film Dirty Dancing. Dat filmpje ging in oktober kort na het uitzenden de wereld over.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee