Lichaam Breukhoven niet op tijd voor uitvaart

Print
Lichaam Breukhoven niet op tijd voor uitvaart

Hans van Breukhoven Afbeelding: AD/Arie Kievit

De uitvaart van Hans Breukhoven aankomende vrijdag in de Laurenskerk in Rotterdam kan niet doorgaan. Problemen met het papierwerk zorgen ervoor dat het lichaam van de overleden oprichter van Free Record Shop niet op tijd in Nederland is. Dat laat zijn zakenpartner Juan da Silva weten.

Tegen alle verwachtingen in is het lichaam van Breukhoven nog niet in Nederland. ,,Er waren problemen met de papieren, die zijn inmiddels opgelost" laat Da Silva weten. ,,De uitvaart vrijdag gaat zeker niet lukken." In Londen heeft er wel al een afscheidsceremonie plaatsgevonden. 

Breukhoven overleed afgelopen vrijdag op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Drie jaar geleden werd bij de ex-man van Connie Breukhoven die diagnose gesteld. Hij woonde sinds een paar jaar in Engeland.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →