'Madonna adopteert meisjestweeling uit Malawi'

Print
'Madonna adopteert meisjestweeling uit Malawi'

Madonna in Malawi. Afbeelding: AP

Superster Madonna zit middenin een proces om een tweeling van 4 jaar oud uit Malawi te adopteren. Volgens de Britse krant Daily Mail is de zangeres in een ver gevorderd stadium om de meisjes Stella en Esther bij haar gezin te voegen.

De Daily Mail beroept zich op uitspraken van Lucy Bandazi, die werkzaam is voor het Ministerie van Sociale Zaken en Gezin in Malawi. Madonna zou nog drie weken moeten wachten of ze de meisjes echt mag adopteren. Al het papierwerk is achter de rug.

Woensdag claimde Madonna nog dat haar bezoek aan Malawi gaat om het goede doel en niet om adoptie. Ze bezocht onder meer een kinderziekenhuis in Blantyre. ,,Daarna ga ik naar huis'', liet ze weten aan People Magazine.

Madonna heeft al twee geadopteerde kinderen uit Malawi: zoon David Banda (11) en dochter Mercy James (11). Ze adopteerde hen in 2008 en 2009. Daarnaast heeft de Like a Virgin-zangeres ook twee biologische kinderen; Lourdes van 20 jaar en Rocco van 16.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →