Rico Verhoeven: Het liefst had ik Badr knock-out geslagen

Print
Topkickbokser Rico Verhoeven is de laatste kandidaat van het huidige seizoen van 24 Uur Met. De 27-jarige Verhoeven praat met presentator Peter Heerschop onder meer over de legendarische kickbokswedstrijd tegen Badr Hari.

Volgens Verhoeven heeft de match, die op 10 december plaatsvond in het Duitse Oberhausen, fysiek weinig impact op hem gehad. ,,Maar geestelijk zal 'ie er niet meer uitgaan'', aldus de topsporter in een preview die is vrijgegeven aan AD.nl.

Het gevecht van de eeuw eindigde in de tweede ronde toen Badr plots moest opgeven vanwege een armblessure. Verhoeven daarover: ,,Het liefst had ik hem knock-out geslagen. Dan had ik gelijk een stempel gezet. Hij gaf gewoon op omdat ik tegen zijn arm trapte.''

24 uur Met is sinds november te zien via KPN Presenteert. In deze reeks brengt Heerschop 24 uur onafgebroken met zeven verschillende sporters door in een ruimte. Het interviewprogramma was acht jaar lang te zien bij de VPRO.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →