Concerten Beppie Kraft verplaatst vanwege negatief veiligheidsadvies

Print
Concerten Beppie Kraft verplaatst vanwege negatief veiligheidsadvies

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

De concerten van Beppie Kraft op de Vrijthof in Maastricht van 4 en 5 juni moeten worden verplaatst. De veiligheidsregio heeft een negatief advies afgegeven omdat in hetzelfde weekend Pinkpop is in Landgraaf

De verschillende veiligheidsdiensten van Maastricht assisteren in Landgraaf waardoor voor een grootschalig evenement in Maastricht te weinig capaciteit overblijft. De mededeling hierover kwam voor de organisatie van de concerten als een grote schok. Er waren volgens de organisatie al 11.000 kaartjes verkocht. 

De concerten zijn nu op 17 en 18 juni. Dit is gebeurd in samenspraak tussen de gemeente Maastricht en de organisatie.

Kaarten
Gekochte kaarten blijven gewoon geldig. De kaarten van zondag 4 juni zijn geldig op zondag 18 juni. En de kaarten van maandag 5 juni kunnen zaterdag 17 juni gebruikt worden.

De aanvangstijden van de concerten wijzigen wel:
Zaterdag 17 juni: Poorten open: 16:30 uur. Aanvang concert: 18:00 uur. Verwacht einde: 23:00 uur.
Zondag 18 juni: Poorten open: 16:00 uur. Aanvang concert: 17:00 uur. Verwacht einde: 20:00 uur.

Bij verhindering kunnen kaarten ook worden teruggestuurd. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Marlstone.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →