Trumps kinderen geven uniek inkijkje in het Witte Huis

© Instagram

De kinderen van de nieuwe Amerikaanse president zijn actieve Twitteraars en Instagrammers en daarmee zijn unieke beelden te zien van het dagelijks leven in het Witte Huis. Bowlen, grappen maken, eten van beroemde bordjes en rondkruipen: Donald Trump heeft zijn kinderen en kleinkinderen blijkbaar uitgebreid op bezoek gehad, zo blijkt uit de vele filmpjes en foto’s.

Ilse van Heusden

Het jongste kindje van Ivanka Trump heeft even gewacht met een mijlpaal in zijn jonge leventje. De tien maanden oude Theodore kroop voor het eerst op de vloerbedekking van zijn opa’s nieuwe woning: het Witte Huis. Trumps oudste dochter plaatste een filmpje van de baby op haar Instagram-account. Ivanka noemt het ‘een van de ongelooflijke mijlpalen van afgelopen weekend’.

Een week geleden werd Donald Trump beëdigd als president van de Verenigde Staten en daarmee verhuisde hij meteen naar het Witte Huis. Terwijl Trump en Obama bij de inhuldiging waren, vond even verderop in een paar uur een strak geregistreerde verhuizing plaats. Trump koos voor gouden gordijnen in de Oval Office, maar verder bleef veel hetzelfde, zo blijkt uit de kiekjes van schoondochters, dochters en zoons.

Terwijl honderdduizenden mensen demonstreerden tegen Trump, vermaakte het gezin van zoon Donald Jr zich in de kelder van het Witte Huis bij de bowlingbaan. Vanessa Trump, moeder van vijf kinderen, bowlde op hoge hakken. Bij de lunch die zaterdag zat kleinzoon Tristan in een Ninja-Turtles-pyjama. Amerikaanse media merkten snel op dat hij van niet zomaar een bordje at, maar van een officieel servies van Ronald Reagan. De Trumps kozen ervoor om in de officiële dinerzaal te eten en daar serveert het personeel op een officieel bord, aldus The Washington Post, ongeacht de leeftijd van de gast.

De Obama’s waren trots op hun inrichting, zo bleek toen het Witte Huis vorig jaar uitgebreid werd gefotografeerd voor een tijdschrift over binnenhuisarchitectuur. Die plekken komen nu op hele andere foto’s terug. Een kleinkind wordt door zijn oom en tante op zijn kop gehouden voor de designbank. Voor het eerst kan iedereen meegenieten van het uitzicht vanuit het Witte Huis. Dochter Tiffany poseerde met haar broer voor het Washington Monument.

 

????

Een foto die is geplaatst door Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) op

Het is niet bekend hoeveel tijd de grote familie van Trump precies gaat doorbrengen in het Witte Huis. Ivanka Trump is naar een eigen huis in Washington verhuisd, waar haar man Jared Kushner adviseur van de president is geworden. Ivanka werd al in een koffietentje gespot dicht bij haar huis, in dezelfde buurt waar ook de Obama’s zijn gaan wonen. Voorlopig woont first lady Melania Trump nog niet in Washington. Ze blijft tot de zomer in New York wonen zodat jongste zoon Barron daar zijn schooljaar kan afmaken.

 

When aunts and uncles attack! ??

Een foto die is geplaatst door Lara Trump (@laraleatrump) op

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee