Heftige videobeelden van verkeersongeluk bij Eindhoven

Print
Heftige videobeelden van verkeersongeluk bij Eindhoven

De inzittenden van het gecrashte voertuig raakten gewond, de Audi-bestuurder reed na de crash door. Afbeelding: Bureau Brabant

De politie in Brabant heeft heftige beelden vrijgegeven van een verkeersruzie op de N2 bij Eindhoven. Te zien is dat een bestuurder van een Audi een andere weggebruiker van de weg drukt. Deze crasht vervolgens in de sloot en slaat meerdere keren over de kop.

Het ongeluk gebeurde op Nieuwjaarsdag rond 14.50 uur. De inzittenden van het gecrashte voertuig raakten ernstig gewond, de Audi-bestuurder reed na de crash door.

De beelden werden vertoond in het tv-programma Bureau Brabant van Omroep Brabant. De politie wil weten wie de chauffeur in de Audi A8 is. Ook worden getuigen opgeroepen die iets opvallends hebben gezien rond het bewuste tijdstip.

De verdachte is een blanke man tussen de 40 en 55 jaar oud, met kort grijs haar en een wat gezet hoofd. Naast hem zat een klein meisje met een knuffel. Inmiddels zijn er enkele tips binnengekomen bij de politie. Wie meer weet, kan telefonisch contact opnemen met de politie: 0800-6070, of anoniem: 0800-7000.