Miss Nederland weet miljoenen fans te boeien

Print
Miss Nederland weet miljoenen fans te boeien

Afbeelding: Twitter

Een filmpje waarin Miss Nederland Zoey Ivory (23) zich op het podium van de Miss Universe-verkiezing in de Filipijnen even helemaal laat gaan, weet miljoenen fans te boeien. La Ivory schudde tijdens een onbewaakt moment met haar billen op Beyoncé's hit 'Single Ladies'.

Ondanks dat Zoey Ivory - echte naam Zoey van der Koelen - al vroeg op de avond de wereldbekende competitie moest verlaten en de finale niet haalde, is ze toch het gesprek van de dag. De Almeerse werd vanaf de tribune gefilmd toen ze met haar heupen wiegde en wat rondjes draaide.

,,Oeps! Nooit gedacht dat ik viraal zou gaan'', roept de brunette op haar facebookpagina. Haar mentor Kim Kötter, die in 2002 elfde werd tijdens de Miss Universe-verkiezing in Puerto Rico, is het ook niet ontgaan. Volgens Kim zijn drie filmpjes bij elkaar opgeteld ruim tien miljoen keer bekeken.

Wereldfaam
Zoey oogst met haar sexy danspasjes inmiddels wereldfaam. ,,Miss Netherlands brings good vibes with 'Single Ladies' (Miss Nederland zorgt voor goede stemming met 'Single Ladies')'' en ,,Miss Holanda viraliza na internet ao dançar Beyoncé no intervalo do Miss Universo (Miss Nederland gaat viraal tijdens het dansen op Beyoncé)'', schrijven Filipijnse media. De Australische site Bitbag zette La Ivory in hun lijstje van highlights van de avond.

Voor de Flevolandse schone is 'Single Ladies' geen onbekend nummer. Zes jaar geleden danste ze - toen nog met kort haar - op de beats van Queen Bey tijdens een bruiloft. ,,Dans alsof niemand kijkt'', is dan ook Zoeys motto.