Verloofde loterijwinnaar gaat ervandoor met sportwagen en raspaarden

Print
Verloofde loterijwinnaar gaat ervandoor met sportwagen en raspaarden

Afbeelding: Facebook

Een Brit die vier jaar geleden bijna 175 miljoen euro won in de loterij EuroMillions blijft nu helemaal alleen achter. Eerst liep zijn relatie met zijn vrouw op de klippen, nu laat zijn veel jongere verloofde hem zitten. Zij nam 'en passant' de 30 raspaarden (ter waarde van zo'n 300.000 euro), de luxueuze paardentrailer (117.000 euro), de chique sportwagen (een zwarte Mercedes SLK van 70.000 euro) en de twee honden des huizes mee.

Een goede vriend van Bayford vertelt aan de Britse tabloid The Sun dat hij bij thuiskomst vaststelde dat bijna alles weg was. ,,Naast de volbloed paarden, met waarden oplopend tot een kleine 12.000 euro, waren ook de honden spoorloos verdwenen. Met die paarden heeft hij geen probleem, maar de kinderen waren gek op de honden. Sam heeft nooit een reden gegeven voor de breuk, ze zei enkel dat ze al een tijdje niet gelukkig meer was."

Passie voor paarden
Bayford haalde met zijn toenmalige vrouw Gillian in augustus 2012 een enorme jackpot binnen, maar 15 maanden later volgde een scheiding. Zij verhuisde naar het Schotse Dundee en vond de liefde bij een Audi-verkoper. Hij bleef in de chique villa van 7 miljoen euro in hun thuisbasis Haverhill wonen.

In januari 2014 leerde de veertiger zijn nieuwe vriendin Sam kennen in zijn café. Drie weken later gaf ze haar job al op, hij gaf intussen miljoenen uit om haar grote passie -de paardensport - te financieren. Zo trok hij personeel aan om de stallen te onderhouden en liet hij een arena in Norfolk bouwen. Prijskaartje: 1,7 miljoen euro. 

Tijdens een romantisch tripje naar de Malediven accepteerde Sam zijn huwelijksaanzoek, maar zo ver zal het dus niet meer komen. ,,Nu blijft Adrian achter met al die paardenspullen, terwijl hij daar totaal geen interesse in heeft. De stallen staan leeg, maar paarden komen daar nooit meer in. Hij heeft er zijn buik vol van.''

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →