Man aangehouden voor heftig ongeval op snelweg

Print
Man aangehouden voor heftig ongeval op snelweg

De inzittenden raakten zwaargewond. Afbeelding: AD/Bert Jansen

Een 41-jarige man uit Valkenswaard is aangehouden voor het veroorzaken van een ongeluk op de N2 bij Eindhoven op Nieuwjaarsdag. Daarbij drukte een bestuurder een andere auto van de weg. Die belandde vervolgens in de sloot.

De politie had dinsdag de heftige beelden vrijgegeven van de verkeersruzie die aan het ongeval vooraf ging. Op de dashcambeelden was te zien hoe een bestuurder van een Audi A8 een andere weggebruiker van de weg drukt. 

Dat voertuig belandt in de sloot en slaat meerdere keren over de kop. De inzittenden raakten ernstig gewond, de Audi-bestuurder reed na het ongeval door. De 41-jarige man wordt ervan verdacht de Audi te hebben bestuurd.

Na het tonen van de beelden ontving de politie diverse tips, die leidden tot de aanhouding van de man uit Valkenswaard. De man zit voorlopig vast. De Audi A8 is in beslag genomen voor verder onderzoek. De beelden werden vertoond in het tv-programma Bureau Brabant van Omroep Brabant.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →