Racoon in april naar Heerlen

Print
Racoon in april naar Heerlen

Afbeelding: Racoon

De Zeeuwse band Racoon speelt 20 april in de Limburg-zaal van Theater Heerlen. Dat heeft het theater woensdagavond bekendgemaakt.

Het optreden is onderdeel van een tournee langs Nederlandse clubs in maart en april. De groep, bekend van hits als ‘Love you more’, ‘No mercy’ en ‘Oceaan’, komt gelijktijdig met nieuw werk. 

Nieuwe EP
Bandlid Bart van der Weide: “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er super trots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.” De nieuwe EP van Racoon verschijnt in het voorjaar. 

Prijzen
De Zeeuwse formatie heeft in de loop der jaren vele muziekprijzen in de wacht gesleept: drie Edisons, twaalf 3FM-awards en de Nederlandse Popprijs. De band speelde intussen op alle grote festivals en eind 2015 in een uitverkochte Ziggo Dome. Voor 22 april staat een optreden in AFAS Live in Amsterdam op het programma, de voormalige Heineken Music Hall.

Kaartverkoop
Kaarten voor de show in de popzaal in Heerlen zijn vanaf zaterdag om 10 uur te koop via de theaterwebsite. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →