André (91) uit Venlo ziet na 40 jaar wens in vervulling gaan

Print
André (91) uit Venlo ziet na 40 jaar wens in vervulling gaan

Afbeelding: Hart van Nederland

Venkoelen - De 91-jarige André Schroemgens uit Venlo mocht dinsdag voor het eerst in veertig jaar weer in een vrachtwagen stappen.

Dankzij zijn zoon ging deze langgekoesterde wens van André op zijn verjaardag in vervulling. "Dat had ik nooit gedacht, dat ik ooit nog in zo'n ding zou rijden", reageerde André enthousiast. "Als ik honderd ben, dan ga ik het nog een keer proberen."

Verjaardag
Zijn zoon en schoondochter besloten om hem voor zijn verjaardag te verrassen met een rijles op een vrachtwagen. “Hij heeft het altijd over zijn tijd op de vrachtwagen”, vertelt schoondochter Yvonne.

Afgekeurd
André was jarenlang vrachtwagenchauffeur, maar werd op zijn 51ste afgekeurd vanwege nekproblemen. Hij moest noodgedwongen stoppen met de hobby waar hij zijn werk van had gemaakt. Ondanks zijn nekproblemen woont André nog altijd op zichzelf.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →