Lichaam vermiste man uit Genk (47) gevonden in Albertkanaal

Print
Lichaam vermiste man uit Genk (47) gevonden in Albertkanaal

Afbeelding: HBVL

Woensdagavond is in het Albertkanaal ter hoogte van de sluis in Genk het lichaam teruggevonden van de vermiste Genkenaar Luc Peeters (47). Het stoffelijk overschot van de man werd aangetroffen in een auto die uit het water werd getakeld. Misdaad wordt zo goed als uitgesloten.

De politie gaat ervan uit dat de man zaterdagnacht met zijn auto in het kanaal is beland. Zijn laatste appje naar zijn zwangere vriendin werd even voor 23:00 uur verstuurd om te zeggen dat hij wat later naar huis zou komen. Op een bericht dat zijn vriendin naar hem stuurde omstreeks 0.30 uur kwam geen antwoord meer.

Zoektocht
De afgelopen dagen hielden zijn vrienden een hele zoektocht. Maar die leverde niets op. 

BMW
Woensdagmiddag werd de auto van Peeters gevonden in het Albertkanaal, vlakbij de sluis in Genk. Een duikteam kreeg de opdracht het voertuig te takelen. Het vergde heel wat inspanningen om de auto uit het water te krijgen. Nadat de zilvergrijze BMW boven het wateroppervlak uitkwam, was er geen twijfel meer mogelijk.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →