Vader die belager van dochter sloeg langer in cel

Print
Vader die belager van dochter sloeg langer in cel

De vader sloeg de belager van zijn dochter met een metalen schep. Afbeelding: Getty Images

De 51-jarige vader uit Helmond die het heft in eigen hand nam door de belager van zijn 14-jarige dochtertje op te zoeken en te mishandelen, blijft in de gevangenis. De rechtbank in Den Bosch verlengde zijn voorarrest donderdag met nog eens twee maanden.

Mario H. was door middel van oproepen op internet en in de regionale pers op zoek gegaan naar de voormalig tbs'er die zijn dochter online had lastiggevallen. En terwijl de man ook gezocht werd door de politie, wist de Helmonder hem donderdag als eerste te vinden in Eindhoven. 

Hij alarmeerde de politie nog maar wachtte de komst van agenten niet af. Hij sloeg zijn opponent met een metalen schep, zelfs toen hij al op de grond lag. De man werd met letsel aan zijn hoofd en armen opgenomen in het ziekenhuis. De aanklager verdenkt Mario H. van poging tot moord.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →