Vermiste Maastrichtse duikt op in Luik

Print
Maastricht - Lisette Vluggen die donderdag 19 januari verdween uit haar woning aan de Professor Nijpelsstraat in Maastricht is vanavond met haar familie herenigd in Luik. Dat heeft woordvoerder Chris Timmermans van de politie bevestigd.

De 55-jarige Maastrichtse werd naar nu blijkt twee dagen na haar verdwijning gezien in een winkelcentrum in de Belgische plaats.

Geheugenverlies
Ze leed op dat moment aan geheugenverlies waardoor de plaatselijke politie niet kon achterhalen wie ze was. Dat lukte vandaag wel na een oproep met foto’s. Uit de reacties bleek dat het om de Maastrichtse gaat.

Onduidelijkheid
Lang was onduidelijk wat er met Vluggen was gebeurd. Zo werd er een week na haar vermissing onder meer door duikers van Defensie naar haar stoffelijk overschot gezocht in de bevroren  Geusseltvijver nadat uit onderzoek was gebleken dat ze op de ochtend van haar verdwijning een afspraak had in Amby.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →