Hilarische Lucky TV: Koning neemt speelfilm op op trouwvideoband

Print
Lucky TV-maker Sander van de Pavert heeft voor de De Wereld Draait Door een hilarisch filmpje gemaakt waarin op ludieke wijze wordt stilgestaan bij het kristallen huwelijk van koning Willem-Alexander en zijn echtgenote Máxima. Het echtpaar kijkt thuis nog eens een videootje terug van de plechtigheid op 2 februari 2002, maar Willem-Alexander blijkt de band - tot ongenoegen van zijn vrouw, te hebben gebruikt voor het opnemen van de gewelddadige science fictionfilm The Matrix.

Het filmpje, met natuurlijk Máxima's wereldberoemde tranen tijdens Adiós Nonino door bandoneonist Carel Kraayenhof, wordt op sociale media massaal omarmd. ,,Een Oscar waardig'', meent iemand.

Sander van de Pavert scoorde vorig jaar en internationale megahit met de DWDD-afsluiter Lucky TV waarin hij Donald Trump en Hillary Clinton tijdens hun debat een romantisch duet liet zingen. Een aflevering die korte tijd later werd uitgezonden, met de twee presidentskandidaten die relatietherapie ondergaan, scoorde in binnen- en buitenland ook weer als een tierelier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →