Reünie basisscholen Horst

Print
Reünie basisscholen Horst

Afbeelding: De Twister Horst

Een reünie voor alle betrokkenen van de voormalige basisscholen De Peelhorst en Sint-Jozefschool uit Horst.

Die vindt op 23 september vanaf 19.00 uur plaats in het nieuwe gebouw van fusieschool De Twister, waar beide voormalige scholen begin vorig jaar in opgingen.

Tijdens de reünie verzorgt het huidige personeel van De Twister rondleidingen door het nieuwe schoolgebouw en kunnen bezoekers elkaar ontmoeten. Er wordt een grote fotowand ingericht en er zal een podium zijn waarop mensen een anekdote kunnen vertellen. Ook treden kinderkoren De Nachtegalen en het Meuleveld Kinderkoor op.

Voormalige leerlingen, directeuren, leerkrachten, bestuursleden en ondersteunend personeel kunnen zich voor 1 juli aanmelden voor de reünie via de website www.detwister.nu

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen