Rode Bok in Valkenburg voor Gert Veenhuizen

© Nancy Hardy-Janssen en Roel van Weersch, TV Valkenburg

Tijdens het oud-prinsen en oud-ministersbal in hotel Voncken is afgelopen weekeinde de Rode Bok uitgereikt aan Gert Veenhuizen.

Redactie

Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon, vereniging of instantie die zich gedurende langere tijd verdienstelijk heeft gemaakt voor de Valkenburgse cultuur en met name de Valkebergse Vastelaovend.

GeulstadjeVeenhuizen is zeer betrokken bij het wel en wee van het Geulstadje. Hij is onder meer een van de drijvende krachten van de stichting Kerststad Valkenburg en hij is regelmatig actief bij diverse wielerevenementen in Valkenburg. Ook de Vastelaovend in Valkeberg kan al jaren op zijn steun rekenen. Hij was onder meer lid van het jubileumcomité 12 x 11. Maar met name de jeugdcarnaval heeft een grote plaats in zijn hart. Hij was lid van het jubileumcomité in 2009 en hij ondersteunt de jeugdcarnaval nog steeds met raad en daad.

Bekijk meer foto's op de website van TV Valkenburg.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal