Betaalautomaat in garage Weert defect

© Gemeente Weert

Bezoekers van de Muntgarage in Weert kunnen op dit moment niet betalen met contant geld. Ook de pinautomaat is buiten gebruik. Het ongemak is een gevolg van een vernieling van de betaalautomaat, in de nacht van maandag op dinsdag.

Redactie

Betalen met pasparkeren of parkeerbundel werkt wel. Komende vrijdag wordt tijdelijk een vervangende betaalautomaat geplaatst, waardoor de bezoekers met de pinpas, pasparkeren of parkeerbundel kunnen betalen. De betaalautomaat wordt zo spoedig mogelijk gerepareerd, zodat ook contant betalen weer mogelijk is.

De betaalautomaat is zodanig defect dat een ingrijpende reparatie noodzakelijk is. Dinsdag en woensdag zijn daarom de slagbomen buiten bedrijf gezet. Vanaf donderdag werken de slagbomen weer.

Tijdelijk oplossingDe parkeergarage is op donderdag 9 februari alleen toegankelijk voor pashouders van pasparkeerders en voor houders van een parkeerbundel. Dit wordt met borden bij de ingang van de garage aangegeven.

Bezoekers van Weert die tegen contante betaling willen parkeren, kunnen terecht op het parkeerdek Oud Gasthuisplein of het parkeerterrein Kasteelplein.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal