Shishabaas Geleen gedood door schoten

Print
Shishabaas Geleen gedood door schoten

Er wordt de hele dag forensisch onderzoek gedaan op de plaats delict. Afbeelding: ANP

Lindenheuvel / Sittard - De 29-jarige eigenaar van het waterpijpcafé Sahaya Lounge in Sittard is in de nacht van dinsdag op woensdag door schoten om het leven gebracht. Dit blijkt uit onderzoek van de politie.

De precieze doodsoorzaak bleef lange tijd onduidelijk. De politie ging aanvankelijk uit van een overval op zijn woning in Geleen, waarbij zou zijn geschoten. Een paar uur later werd deze verklaring ingetrokken, die zou „te vroeg” de wereld in zijn gestuurd. 
De politie berichtte gisteren dat er sectie is verricht op het lichaam van het slachtoffer. Daaruit is gebleken dat het slachtoffer is neergeschoten, meldt de politie op haar website.

 

Ook schrijft de politie dat het technisch en tactisch onderzoek naar het geweldsincident nog in volle gang is. Onduidelijk blijft wat het motief van de daders is. Een team van 25 rechercheurs werkt aan de zaak.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →