Patricia Paay doet aangifte na verspreiden seksvideo

Print
Patricia Paay doet aangifte na verspreiden seksvideo

Afbeelding: AD/Brunopress

Patricia Paay heeft begin van de middag aangifte gedaan bij de politie in Hoofddorp. Dit deed de 67-jarige blondine nadat gisteren beelden van een seksvideo van haar naar buiten kwamen.

Ze verscheen samen met haar echtgenote Robbert Hinfelaar en een vriendin bij het politiebureau.

Lees ook: Advocaat: Paay kan hoogste schadevergoeding ooit krijgen

Het was de eerste keer dat La Paay naar buiten kwam sinds het expliciete filmpje werd gelekt. Ze snelde na afloop van de aangifte met een grijze Peugeot weer weg.

Niet gelekt
De man die figureert in de sekstape van Patricia Paay heeft de video, die donderdag opdook op sociale media, niet gelekt. Hij ontkent 'uitdrukkelijk iedere bemoeienis, direct of indirect met deze onrechtmatige openbaarmaking en verspreiding', zo staat in een persverklaring van zijn advocaat Bernard Tomlow. Over zijn identiteit wil de raadsman uit privacyoverwegingen niets kwijt. Wel bevestigt Tomlow dat het om een ex van Paay gaat.

Gechoqueerd
De 'plasser' in het filmpje zegt gechoqueerd te zijn en stelt dat de video zonder zijn toestemming is verspreid. Hij heeft er een melding van gemaakt bij de politie. Mogelijk volgt later nog aangifte. Patricia is sinds kort getrouwd met Robbert Hinfelaar. Daarvoor had zij korte relaties met onder meer de veel jongere Nicky van Dam en automonteur Maurice Dix. Tussen 1988 en 2009 was Patricia getrouwd met Adam Curry.