Nieuwste iPhone kost meer dan 1.000 euro: dit weten we al

Print
Nieuwste iPhone kost meer dan 1.000 euro: dit weten we al

Afbeelding: Youtube

Apple pakt binnenkort stevig uit. Naar verwachting worden binnenkort liefst drie nieuwe toestellen in één keer gelanceerd. Naast de iPhone 7s en 7s Plus komt ook de 8ste editie op de markt. Al wordt die volgens insiders wellicht iPhone X genoemd. Enige nadeel: aan het hebbeding hangt een erg fiks prijskaartje.

Zo zou de nieuwste iPhone meer dan 1.000 dollar (ruim 1.000 euro) gaan kosten. Daarmee overschrijdt Apple voor het eerst een legendarische prijsgrens.

Roestvrij
Al is er ook positief nieuws aan het verhaal. Zo zou de nieuwste versie een 5,8 inch groot OLED-scherm, meer geheugen en een betere batterij hebben. De zijkanten zouden gemaakt zijn van roestvrij staal, en de achterkant voor het eerst van glas.

De home button zou verdwijnen en in het scherm worden ingewerkt. Ook de fysieke zijknoppen gaan waarschijnlijk verdwijnen, maar het metaal aan de zijkant zou wel op aanrakingen reageren. Er zou een dubbele camera ingebouwd zijn, een nieuwe 3D-sensing technologie, een edge-to-edge display, een mogelijkheid om draadloos op te laden.

Enkele fans probeerden in een video alvast het concept van de nieuwste iPhone vast te leggen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →