Stiekem zijn veel mannen en vrouwen gewoon jaloers op Patricia Paay

Print
Stiekem zijn veel mannen en vrouwen gewoon jaloers op Patricia Paay

Patricia Paay Afbeelding: ANP

We zitten in een mooie opmaat naar Valentijnsdag. Terwijl de vaderlandse bioscopen vollopen met hunkerende vrouwen die zich tijdens speciale ladies nights blind staren op de commercieel aangestuurde verleidingskunsten van ene mister Grey, valt de andere helft van Nederland over een sextape met in de hoofdrol Patricia Paay.

Ik heb het filmpje niet gezien en hou dat ook graag zo. Wat mensen tussen de lakens - of elders thuis - doen, is volstrekt hun eigen zaak. Voor de persoon die dit openbaar meent te moeten maken, heb ik geen goed woord over. 

La Paay dobbert naar verluidt in bad als haar metgezel getroffen wordt door hoge nood. Moeder Natuur heeft nu eenmaal alle soorten kostgangers en wat die samen uitspoken, nogmaals: dat moet iedereen zelf weten. Het stoort me veel meer dat ‘we’ ons meteen een oordeel aanmatigen in termen als bejaardenseks en erger. ?Ach, we zijn zo liberaal. 

Stiekem zijn veel mannen en vrouwen gewoon jaloers: maar weinig mensen van 67 zijn zo goed geconserveerd als Paay. Nog minder van die mensen blijven gewoon van het leven genieten, met alles erop en eraan. Daarom voor de geplaagde Patries een extra Valantijnsroos. De verspreider van het filmpje mag met de blote bips op de doornen. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →