Zie jij de 12 gecamoufleerde soldaten op deze groepsfoto in de jungle?

Print
Zie jij de 12 gecamoufleerde soldaten op deze groepsfoto in de jungle?

Afbeelding: AD

Een elite-eenheid van het Britse leger heeft een foto online gezet van een trainingssessie in de jungle van Brunei. Er staan maar liefst twaalf militairen op de foto, maar het kost veel mensen de grootst mogelijke moeite om er zelfs maar eentje te vinden.

Twaalf soldaten van de Household Cavalry, een elite-eenheid van het Britse leger, gingen deze week samen op de foto tijdens een trainingssessie in de jungle van Brunei. De groepsfoto ging al snel de wereld over omdat de soldaten zo goed zijn gecamoufleerd.

'Dit kan het Household Cavalry Regiment als de beste', staat er bij de foto op Facebook. 'De Cavalry schaaft levensbelangrijke vaardigheden bij in de jungle van Brunei die ooit levens kunnen redden in toekomstige missies.'

Op social media zoeken mensen massaal mee naar de soldaten. Sommigen slagen er niet in om er ook maar één te spotten. Sommigen zien er acht en slecht een paar ziet ze alle twaalf. Hoeveel spot jij er?

Klik hier om alle twaalf militairen te zien.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →