Seksfilmpje La Paay nu al onderwerp carnavalslied

Print
Seksfilmpje La Paay nu al onderwerp carnavalslied

Afbeelding: AD

Het kon niet uitblijven. Patricia Paays uitgelekte plasseksfilmpje heeft een vooralsnog onbekende levensliedzanger geïnspireerd om er een carnavalsnummer van te maken. Het polonaiselied 'Patries Waar Ging Het Nou Mis?' werd vandaag op filmkanaal YouTube gezet en is via sociale media aan een opmars begonnen. De beelden zijn wegens auteursrechten niet meer te zien, maar de ludieke, ietwat pikante meezinger is nog wel te horen en te downloaden.

Het seksfilmpje werd donderdag op Twitter geplaatst. Wie dat heeft gedaan, is nog niet bekend. De video werd op sociale media veel gedeeld en besproken. GeenStijl plaatste de tweet met de pikante beelden op zijn website, maar verwijderde deze nadat Paays advocaat Johan Langelaar de website sommeerde de pikante beelden direct offline te halen.

Lees ook: Stiekem zijn veel mannen en vrouwen gewoon jaloers op Patricia Paay

Patricia heeft gisteren aangifte gedaan bij de politie in Hoofddorp. Experts denken dat Patricia kan uitkijken naar de grootste schadevergoeding ooit in de Nederlandse mediageschiedenis. De oud-zangeres, die nog niet heeft gereageerd, zou volgende week met een statement komen.

Heel Nederland spreekt al twee dagen over de zaak Paay. De diva zelf durfde haar huis niet meer uit nadat de beelden razendsnel hun weg zochten via social media. Maar de eerste golf van ordinaire grappen maakte al snel plaats voor tal van steunbetuigingen voor La Paay. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →