Man glijdt met moeder in auto over vangrail

Print
Man glijdt met moeder in auto over vangrail

Afbeelding: AD

Volgens Rijkswaterstaat zijn er tussen zaterdagavond en zondagochtend dertig ongelukken gebeurd op de snelwegen in ons land. Het misschien wel vreemdste ongeluk deed zich voor bij een afrit van de A10. In de auto zaten Jim Meyer en zijn moeder.

Het ongeluk vond zondag plaats bij afrit S116 van de A10 bij Amsterdam. Het Amsterdamse politieteam Hoofdwegen berichtte erover op Twitter. Op foto's is te zien hoe een rode auto op de vluchtrails staat. Het gekke voorval had volgens het team met de gevallen sneeuw en gladheid te maken.

Rechtdoor
AT5 wist later de bestuurder van de auto op te sporen. Het gaat om Jim Meyer, die vanochtend met zijn moeder in de auto op weg was van IJburg naar Purmerend. Hij zegt tegen de regionale zender: ,,Aan het begin van de oprit ligt nog een beetje sneeuw en als je dan naar boven komt rijden dan zie je dat niet echt. Dan kan je wel gaan sturen, maar dat heeft geen zin meer, gewoon rechtdoor". 

Zijn auto gleed dertig meter over de vangrail. ,,Hij gleed best wel lekker door, moet ik zeggen. Het was als een achtbaan."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →