Slechte beurt nieuwelingen bij Jong Roda JC

Print
Slechte beurt nieuwelingen bij Jong Roda JC

Afbeelding: De Limburger

Jong Roda JC trad maandagavond aan met liefst vijf winteraankopen, maar desondanks ging de Kerkraadse ploeg op eigen veld met 3-0 onderuit tegen Jong Excelsior.

Bryan Verboom, Stefan Savic, Thanasis Papazoglou, Ognjen Gnjatic en Simeon Raykov kregen in het beloftenteam de kans aan te tonen dat hoofdtrainer Yannis Anastasiou niet langer om hen heen kan, maar het vijftal maakte een gelaten indruk.

Probleem
De ploeg van trainer Eric van der Luer - die behalve de vijf nieuwelingen ook een beroep deed op de selectiespelers Nick Wolters, Nathan Rutjes, Marcos Gullón, Danny Stassar,  Mikhail Rosheuvel en Nicky Souren - kreeg weliswaar de betere kansen, maar net als bij het eerste elftal bleek scoren een probleem. Dat deed Excelsior veel beter: 0-3.

Jong Fortuna
Bij Jong Fortuna was een buiten de boot gevallen winteraankoop wél trefzeker. Sjoerd Ars scoorde eenmaal in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Jong FC Dordrecht. De van een blessure herstelde Vitor Saba en Adrian Purzycki scoorden de andere Sittardse treffer.