Vitor Saba mogelijk in actie voor Fortuna

Print
Vitor Saba mogelijk in actie voor Fortuna

Fortunees Dries Sadikki in actie in het duel tegen Telstar. Afbeelding: Ermindo Armino

De Braziliaan Vitor Saba traint al enkele weken mee bij Fortuna Sittard. Tot een optreden bij het eerste elftal leidde dat tot nu toe niet. Mede omdat de middenvelder conditioneel een flinke achterstand had.

Maar daar zou in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht wel eens verandering in kunnen komen. Saba speelde inmiddels mee met wedstrijden van Jong Fortuna.

Fit genoeg
“En dat deed hij goed”, liet trainer Sunday Oliseh donderdag na afloop van de laatste training weten. Volgens Oliseh is Saba inmiddels fit genoeg om ook bij het eerste team zijn entree te maken, mogelijk vrijdag dus met een invalbeurt.

Geschorst
Rechtsback Chris Braun ontbreekt tegen Jong FC Utrecht omdat hij vanwege een vijfde gele kaart een wedstrijd geschorst is. Oliseh testte donderdag tijdens de training zowel Jordi Briels als Dries Saddiki als vervanger. Ook Roald van Hout ontbreekt vanwege een blessure aan een voet die hij opliep tijdens de wedstrijd tegen Cambuur in Leeuwarden. Jorrit Smeets herstelt nog steeds van de blessure aan zijn achillespees.