Jos Verstappen: 'Max nog geen kampioen in 2017'

© Peptalk

Voor de meeste Formule 1-fans staat het buiten kijf. Max Verstappen wordt wereldkampioen. Dat denkt vader Jos overigens ook, maar niet in 2017.

Redactie

"Ik denk dat het nog een jaartje te vroeg is", zegt Jos Verstappen in Ziggo-programma Peptalk. "Ik ga meer voor 2018."Volgens de vader van Max gaat zijn zoon dit jaar wel een paar Grand Prix-overwinningen binnenharken. "Een overwinning of drie, vier. Dat moet mogelijk zijn."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MooisteHet Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. Aankomend weekend presenteert Red Bull Racing in Barcelona de nieuwe auto. Volgens teambaas Christian Horner is de nieuwe RB13 de mooiste 'Red Bull' ooit gemaakt. "Het ziet er agressief en heel snel uit. Er is een gezegde dat als een auto goed oogt, dat hij ook snel is. Ik kan zeggen dat de auto heel goed oogt", zegt hij op de website van Red Bull Racing. TestIn Barcelona vindt aansluitend ook de eerste test van het seizoen plaats. Op maandag zal Daniel Ricciardo voor het eerst de RB13 aan de tand voelen. Verstappen doet dat een dag later.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal