Motorexamens op terrein oude discotheek

Print
Motorexamens op terrein oude discotheek

Afbeelding: ANP

Osseforth Opleidingen uit Stein heeft de voormalige Heerlense discotheek Peppermill gekocht. Het 1,3 hectare grote terrein rondom de discotheek wordt een motor-oefenplaats.

Het CBR huurt vanaf 22 februari het terrein, waarop tot 2014 discotheek Peppermill was gevestigd. De locatie behoort dan tot één van de drie officiële terreinen waar een kandidaat in Limburg terecht kan voor het examenonderdeel AVB van het motorrijbewijs.

Parkeerplaats
Osseforth Opleidingen zal de hele parkeerplaats gebruiken voor het geven van motorrijlessen. Dit nieuwe oefenterrein is anderhalf keer zo groot als het bestaande oefenterrein in Elsloo, dat sinds 2004 in gebruik is. Het pand zelf, met uitzondering van het voormalig restaurant, is nu ook eigendom van Osseforth Opleidingen.Een klein gedeelte van het pand zal volgende maand volledig opgeknapt zijn.

Disco-uitstraling
De uitstraling van de discotheek wordt zoveel mogelijk in stand gehouden. De vernieuwde ruimte zal worden gebruikt voor ontvangst van motorleerlingen en het geven van theorielessen. Voor de overige ruimten in het pand is Osseforth Opleidingen in gesprek met een huurder.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →