Prijsmepper komt in V&D Weert

Print
Prijsmepper komt in V&D Weert

Afbeelding: Prijsmepper

Op de benedenverdieping van het voormalige V&D-pand in Weert komt per 1 maart de Prijsmepper. Dit is een winkel in onder andere drogisterijartikelen, textiel, speelgoed, tuin- en sportartikelen.

Volgens Jos van Laar van MVGM-management wil de winkel op aswoensdag al de zaak bevoorraden en er ook voorlopig blijven zitten.

Opknapbeurt
“Het is de bedoeling dat Prijsmepper hier gevestigd blijft totdat de opknapbeurt van het Muntcomplex begint”, zegt hij. Eigenaar Bouwinvest wil niet alleen het oude V&D-pand opknappen, maar de hele Munt.

Het assortiment van de Prijsmepper komt voornamelijk uit restpartijen van het Kruidvat en Trekpleister. De keten heeft al twee andere zaken in Limburg, in Beek en Heerlen. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen