Verwarde vrouw loopt weg uit zorginstelling

Print
Verwarde vrouw loopt weg uit zorginstelling

Afbeelding: Politie Maastricht

Maastricht - Een vrouw van 64 is in de nacht van woensdag op donderdag in verwarde toestand weggelopen uit zorginstelling Maasveld.

De politie besloot daarop om met meerdere patrouilles uit te kijken naar de vrouw. Op de Grote straat troffen agenten de vrouw uit eindelijk aan. 

De verwarde vrouw stond verscholen in een hoekje en was volgens de politie moeilijk zichtbaar. Ze had geen idee waar ze was of wat ze aan het doen was. De politie heeft de vrouw meegenomen en teruggebracht naar de zorginstelling 'waar ze lekker in bed kon kruip', aldus de politie. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen