Victoria Koblenko in tranen door Nathan Rutjes

Print
Victoria Koblenko in tranen door Nathan Rutjes

Afbeelding: RTL Late Night

Roda JC-voetballer Nathan Rutjes speelde na de winterstop nog geen minuut, zijn carrière zit desondanks behoorlijk in de lift. Niet op het voetbalveld, maar in medialand.

Rutjes zat woensdagavond bij televisieprogramma RTL Late Night, waar hij vanaf nu zijn eigen rubriek 'Op het Matje' heeft gekregen. In deze rubriek bespreekt Rutjes een onderwerp dat hem persoonlijk de afgelopen tijd heeft geraakt. Dat doet hij op geheel eigen wijze. 

Toen de voetballer met de opvallende haardos een verhaal begon te vertellen over een ziek meisje dat dankzij een verpleegster toch met sneeuw kon spelen een tijdje terug, maakte dat veel emoties los bij de overige tafelgasten. Toen Rutjes ook nog eens begon over de moeilijke geboorte van zijn zoontje, brak Viktoria Koblenko, die tegenover hem zat, compleet. 

Bekijk het fragment hieronder. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →